У Чорному морі загорілося та затонуло російське судно - опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Чорному морі загорілося та затонуло російське судно - опубліковано відео

У Чорному морі загорілося та затонуло російське судно - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Чорному морі в районі Туапсе (територія Росії) на риболовецькому судні сталася пожежа - в результаті інцидент корабель затонув, однак шість членів екіпажу вдалося врятувати, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За попередніми даними, причиною пожежі стало загоряння двигуна - про це повідомила прес-служба ГУ МНС Росії по Краснодарському краю.

Зазначається, що судно загорілося на відстані 1,5 кілометра від берега селища Джубга.

"На борту судна перебували шість осіб, усіх було доставлено на берег попутними суднами, загиблих і постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

Варто нагадати, що 25 липня 2019 року Служба безпеки України затримала російський танкер NEYMA у порту Ізмаїла. Саме він за прямим наказом ФСБ блокував українські військові кораблі та допомагав брати у полон 24 моряків у Керченській протоці в листопаді 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники посольства США у Києві заявили, що інцидент з затриманим російським танкером у порту в Одеській області говорить, що нова українська влада має намір захищати свої інтереси не тільки твердо, але і гуманно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?