У ДБР суворо натякнули нардепці Федині щодо підозри
Категорія
Україна
Дата публікації

У ДБР суворо натякнули нардепці Федині щодо підозри

У ДБР суворо натякнули нардепці Федині щодо підозри
Джерело:  online.ua

Державне бюро розслідувань натякнуло народній депутатці Софії Федині, що може примусово надати їй підозру у справі про погрози президенту Володимиру Зеленському. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

Детективи нагадали, що підозру повинні були вручити парламентарці ще у четвер, 6 лютого. Вона не прийшла на виклик в управління й не надала ґрунтовних причин щодо своєї відсутності.

Бюро знову викликало Федину для вручення документу. Цього разу — на 11:00 наступної середи, 12 лютого.

ДБР пояснило, що в разі подальшого ігнорування фігурантом справи виклику "на нього накладається грошове стягнення, а також може бути застосований привід".

Нагадаємо, Федина разом з волонтеркою Марусею Звіробій фігурують у справі про погрози вбивством президенту України. Приводом став оприлюднений в інтернеті ролик, на якому вони обговорюють візит Зеленського в зону проведення ООС. На відео звучать неоднозначні фрази про те, як державний лідер може загинути під час обстрілу чи від вибуху гранати.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно детективи бюро також анонсували примусове притягнення експрезидента Петра Порошенка в управління для допитів. Гучну заяву відомство зробило після того, як чинний нардеп і лідер фракції "Євросолідарність" нібито проігнорував виклики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?