У ДБР зробили важливу заяву про перезавантаження
Категорія
Політика
Дата публікації

У ДБР зробили важливу заяву про перезавантаження

У ДБР зробили важливу заяву про перезавантаження
Джерело:  online.ua

У Державному бюро розслідувань анонсували повний аудит діяльності відомства. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу структури.

Наразі бюро звернулося до Рахункової палати, Державної аудиторської служби та НАцагентства з питань державної служби.

"Після реорганізації Державного бюро розслідувань у правоохоронний орган проведення аудиту є невід’ємною частиною заходів, необхідних для налагодження роботи ДБР", - пояснила тимчасово в.о. директори Ірина Венедіктова.

Нагадаємо, до недавнього часу Держбюро розслідувань керував Роман Труба. Після низки скандалів, пов'язаних із його таємним прослуховуванням, президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про перезавантаження установи.

Згідно з указом державного лідера, тимчасовою очільницею ДБР стає згадана Ірина Венедиктова.

Як повідомляв ONLINE.UA, Роман Труба у своєму каналі у месенджері Telegram оприлюднив емоційну заяву напередодні Нового року, незадовго до остаточного відсторонення від посади. Зокрема, він оголосив подяку усіму колишньому складу бюро за виконану роботу. Ексдиректор вважає, що нею можна пишатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?