У декларації Клімкіна знайшли пікантну подробицю
Категорія
Україна
Дата публікації

У декларації Клімкіна знайшли пікантну подробицю

МЗС України
У декларації Клімкіна знайшли пікантну подробицю

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в своїй декларації про доходи за 2015 рік вказав як свою дружину Марину Михайленко, в той час як в декларації за 2014 рік нею значилася Наталія Клімкіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство закордонних справ.


У 2015 році Павло Клімкін задекларував близько 611 тис грн доходів, з яких 75 тис становить заробітна плата за посадою, і 536 тис, - дохід від рухомого або нерухомого майна.


Також в декларації Клімкін зазначив, що має автомобіль Skoda Felicia 2000 року випуску, а у власності або оренді членів сім'ї, - земельну ділянку в 1 тис кв м, 2 квартири площею в 68,2 і 30,1 (одна третина) кв м, автомобіль Volvo S40 2008 року випуску.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  відомі дані з декларації спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана за 2015 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?