У Держдепі почали відкрито критикувати Трампа - деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдепі почали відкрито критикувати Трампа - деталі

У Держдепі почали відкрито критикувати Трампа - деталі
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп не повинен був говорити українському лідеру, що Київ повинен розслідувати, вважають у Держдепі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico.

З відповідною заявою виступив заступник держсекретаря Джон Салліван. Його свідчення у справі про імпічмент отримав комітет Сенату з міжнародних відносин.

"Розслідування стосовно внутрішнього політичного противника - я не думаю, що це відповідає нашим цінностям", - вважає дипломат.

За словами Саллівана, він не був обізнаний стосовно усіх схем адміністрації Трампа навколо України. Він лише додав, що завдання адвоката президента Рудольфа Джуліані стосувалося зовнішньої ролі.

Нагадаємо, президента Дональда Трампа звинуватили у тиску на Україну з метою відновлення розслідування проти родини Байдена - його головного опонента на виборах. З цим нібито пов'язане блокування надання військової допомоги Києву від Вашингтона.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник Білого дому Олександр Віндман, який став свідком скандальної телефонної розмови Трампа і Зеленського, заявив про неповноцінність оприлюдненої стенограми. За його словами, у документі адміністрації США відсутні "епізоди", у яких фігурує ім'я Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?