У Держдепі США назвали причину терористичних атак РФ на українські міста
Категорія
Україна
Дата публікації

У Держдепі США назвали причину терористичних атак РФ на українські міста

У Держдепі США назвали причину терористичних атак РФ на українські міста
Джерело:  online.ua

РФ відновила масовані ракетні атаки на українські міста. Причиною частих обстрілів стала неспроможність Росії досягнути успіхів на полі бою.

Джерело: Department of State

Яка причина терористичних атак РФ на українські міста

Речник Держдепартаменту США Ведант Пател заявив, що російські окупанти почали обстріли мирних міст України через те, що "війна пішла не за планом".

Це ще один рядок у довгому списку проявів російської агресії проти України. Такі акції та діяльність є цілковито неприпустимими, — заявив Пател.

Він нагадав, що РФ кидає на фронт ув’язнених, обстрілює мирну інфраструктуру та обирає ескалацію війни замість миру.

Пател запевнив, що США будуть і надалі надавати підтримку Україні, а також сприяти тому, щоб РФ було притягнено до відповідальності.

Міноборони показало полювання на дрони-камікадзе в нічному небі Києва

Міністерство оборони України показало відео, як українські військові збивали іранські дрони-камікадзе Shahed-136, якими російські війська намагалася атакувати Київ.

Бійці збивали ворожі безпілотники у небі над столицею у ніч проти 8 травня.

У цей День пам’яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні нинішні нацисти — рашисти — нищать мирні міста. Імперія, про яку вони мріють, зникне в безвісті. Так само як і його попередники, — написали у Міноборони.

За перші 8 днів травня російські війська вже здійснили 4 повітряних атаки на столицю. Повітряна тривога в ніч на 8 травня тривала понад 3,5 години.

В повітряному просторі Києва було виявлено і знищено понад 30 ворожих дронів, — повідомили КМВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?