У десяти містах Росії по радіо оголосили повітряну тривогу
Категорія
Світ
Дата публікації

У десяти містах Росії по радіо оголосили повітряну тривогу

У десяти містах Росії по радіо оголосили повітряну тривогу
Джерело:  online.ua

Вранці 22 лютого у десяти містах Російської Федерації по радіо оголосили повітряну тривогу і загрозу ракетного удару. Згодом Міністерство надзвичайних ситуацій РФ почало стверджувати, що це була хакерська атака.

Джерело: "Baza", "Осторожно, новости", "Meduza", російське пропагандистське інформагентство "РИА "Новости"

У багатьох російських містах по радіо оголосили повітряну тривогу

Увага, оголошується повітряна тривога. Усім негайно пройти в укриття. Увага, увага, загроза ракетного удару, - було оголошено вранці 22 лютого в етері російських радіостанцій Relax FM, "Авторадіо", "Юмор FM", Comedy radio.

Варто звернути увагу на те, що це почули жителі П'ятигорська, Тюмені, Воронежа, Казані, Нижнього Новгорода, Магнітогорська, Бєлгорода, Старого Оскола, Уфи, Новоуральська.

Пізніше представники МНС Росії виступили із заявою про те, що оголошення з'явилось на радіостанціях в результаті хакерської атаки.

В результаті хакерської атаки на сервери низки комерційних радіостанцій у деяких регіонах країни в ефірі прозвучала інформація про нібито оголошення повітряної тривоги та загрозу ракетного удару, - заявила пресслужба МНС РФ.

Що відомо про повітряну тривогу в Україні 22 лютого

Вранці 22 лютого по всій території України пролунала повітряна тривога. Існує загроза атак дронами-камікадзе, а також ракетами типу "Кинджал".

О 07:52 моніторинговий канал Monitor повідомив про те, що зафіксований запуск БпЛА типу "Шахід" з Приморсько-Ахтарську, що в Росії.

Фото - скриншот

Окрім того, о 08:30 стало відомо, що окупанти підняли у небо над Білоруссю літак ДРЛО А-50У, розповіли у Бєларускі Гаюн. Його завдання – визначати майбутні цілі для атак.

О09:00 на зліт пішов МіГ-31К, який є ракетоносієм "Кинджалів", що спровокувало оголошення повітряної тривоги по всій території України.

О 09:12 з'явилися повідомлення, що над акваторією Азовського моря окупанти підняли тактичну авіацію

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?