У "Динамо" готують заміну Реброву
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Динамо" готують заміну Реброву

У "Динамо" готують заміну Реброву
Джерело:  DynamoMania

У київському "Динамо" не планують продовжувати контракт з Сергієм Ребровим, який закінчується в кінці нинішнього сезону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ДинамоМанію".
Керівництво не задоволене результатами команди в нинішньому сезоні і вже почало переговори з кандидатами, які можуть очолити команду влітку.
Головними кандидатами в "Динамо" називають Юрія Калитвинцева, Олександра Хацкевича і Олега Лужного.
Читайте: Ганьблять великий клуб: Саленко жорстко розкритикував футболістів "Динамо"
Екс-наставник збірної Білорусі Хацкевич вже побував в офісі киян, де у нього відбулася розмова з Ігорем Суркісом.
Що стосується Калитвинцева, то зараз він очолює московське "Динамо", з яким впевнено лідирує в Футбольній національній лізі (аналог Першої ліги). Контракт Калитвинцева з москвичами закінчується через три місяці.
Олег Лужний уже був тренером "Динамо" з приставкою "в.о". Зараз Олег Романович без роботи.

Дивіться: Сур кіс і Ребров пояснили, чому Хачеріді не грає в "Динамо": опубліковано відео
Нагадаємо, Сергій Ребров очолив "Динамо" в 2014 році. З ним команда двічі ставала чемпіоном України (2015 року, 2016), двічі вигравала Кубок (2014 року, 2015) і один раз Суперкубок країни (2016). Саме Ребров після 17-річної перерви вивів киян в стадію плей-офф Ліги чемпіонів.
Однак в нинішньому сезоні "Динамо" невдало виступила в Лізі чемпіонів і відстає від "Шахтаря" на безнадійні 14 очок, не демонструючи при цьому якісної гри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?