У "Динамо" озвучили рішення щодо легендарного гравця
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Динамо" озвучили рішення щодо легендарного гравця

У "Динамо" озвучили рішення щодо легендарного гравця
Джерело:  online.ua

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс підтвердив рішення про  розставання з одним із найбільш досвічених гравців команди, легендарним півзахисником Олегом Гусєвим, який провів у команді більше 13 років, брав участь у 438 матчах і забив у них 96 м'ячів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт команди.
«Динамо» опублікувало звернення Суркіса, в якому той попрощався з Гусєвим.

Вашій увазі повний текст листа президента київського клубу.


Читайте також: Шовковський зробив важливу заяву після матчу "Динамо" — "Шахтар"

«Шановний Олеже! На жаль, настав час завершення твоєї футбольної кар'єри у складі «Динамо». За довгі роки твоїх виступів за нашу команду ми звикли до твого високому футбольній майстерності, людської надійності, спортивної жорсткості і холоднокровності, які ти цілком виявляв у кожному матчі за Динамо. Для динамівських уболівальників ім'я Олега Гусєва завжди було символом боротьби з першої до останньої хвилини, символом перемоги!
Ми високо цінуємо все зроблене тобою для команди київського «Динамо». Двері клубу завжди залишаються для тебе відкритими, твій футбольний досвід стане у нагоді як нинішнім, так і майбутнім поколінням динамівців. А завершення кар'єри, так само як і кар'єри твоїх зіркових партнерів по команді, буде обов'язково зазначено усіма нами разом з уболівальниками, улюбленцем яких ти був усі ці роки, і будеш залишатися завжди.
Спасибі тобі за все!
З повагою, президент ФК Динамо (Київ) Ігор Суркіс».
Нагадаємо, що у складі "Динамо" Гусєв став 5-разовим чемпіоном, 5-кратним переможцем Кубка України і 3-кратним переможцем Суперкубка. За збірну України Гусєв зіграв 98 матчів, забивши 13 м'ячів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?