У Динамо розкрили, з ким гратимуть перші матчі під тренерством Луческу - цікаві деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Динамо розкрили, з ким гратимуть перші матчі під тренерством Луческу - цікаві деталі

У Динамо розкрили, з ким гратимуть перші матчі під тренерством Луческу - цікаві деталі
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Штаб "Динамо" запланував перші контрольні матчі після затвердження Мірча Луческу головним тренером клубу. Першим суперником стане рівненська команда "Верес", яка виступає за Другу лігу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dynamo.kiev.ua.

За оприлюдненими даними, спочатку контрольний двобій планували організувати у четвер, 6 серпня. Пізніше його перенесли на 7 серпня, а в перший день проведе матч дублювальний склад під керівництвом Юрія Мороза.

Передбачається, що двобій "Динамо" - "Верес" відбудеться на полі клубної бази киян, яка знаходиться в Конча-Заспі.

У майбутньому команда під тренерством румунського експерта вийде ще на три пробні матчі. Штаб домовився, щоб футболісти Луческу перевірили сили в спарингах проти "Десни", "Колоса", "Олімпіка". Їх також прийматиме НТБ "Конча-Заспа".

Нагадаємо, призначення Мірча Луческу в "Динамо" стало, ймовірно, найгучнішою подією українського футболу в останні тижні. Попереднього тренера Олексія Михайличенка відправили у відставку після серії поразок команди. Цікаво, що він отримав посаду в схожій ситуації, коли клуб зазнав серію фіаско з шести "раундів".

Надання посади румунському екстренеру "Шахтаря" викликало хвилю негативних емоцій з боку ультрас. Президенту "Динамо" Ігорю Суркісу "дісталося" від вболівальників, Мірча Луческу розкритикували як фанати киян, так і колишні колеги з донецького клубу.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Ігор Суркіс говорить про готовність продати команду. Він стверджує, що його родина не хоче отримати команду в спадщину, а сам він займається нею через палку любов до футболу.

Водночас з 1996 року Суркіс нібито не знав про жодну реальну пропозицію придбати клуб, аж з моменту його власного керівництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?