У Дніпрі кількість поранених зросла до 60 осіб, 12 з них — діти
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі кількість поранених зросла до 60 осіб, 12 з них — діти

У Дніпрі кількість поранених зросла до 60 осіб, 12 з них — діти
Джерело:  online.ua

За словами керівника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, кількість поранених внаслідок влучання ракети злочинної армії РФ у багатоповерховий будинок у Дніпрі зросла до 60 людей. Серед них 12 дітей.

Джерело: Telegram-канал керівника Дніпропетровської ОВА

У Дніпрі зростає кількість постраждалих внаслідок влучання у багатоповерховий будинок 

За словами заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка, внаслідок влучання ворожої ракети у багатоповерхівку було зруйновано 72 квартири, у яких, за попередньою інформацією проживало близько 200 осіб.

Для розуміння. Зруйновано 72 квартири. Ми розуміємо, хто та скільки людей могли там проживати. Від 100 до 200 людей. Серед них декілька десятків дітей. Будемо сподіватися, що їх немає під завалами, - зазначив представник ОП.

Посол США в Україні Бріджит Брінк заявила про надання додаткової допомоги постраждалим та рятувальним службам внаслідок руйнування російською ракетою багатоквартирного будинку.

Посол назвала жахливими наслідки влучання російської ракети у житловий будинок в Дніпрі, у результаті якого щонайменше 5 людей загинули.

Жахливо. Мої думки з постраждалими та з тими, хто докладає так багато зусиль, щоб надати допомогу. Додаткова безпекова допомога продовжує надходити, щоб допомогти Україні захиститися, - наголосила Брінк.

Що відомо про наслідки ракетного удару злочинної армії РФ по Кривому Рогу 

За словами мера міста Олександра Вілкула, дна російська ракета влучила у приватний сектор, в результаті цього одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Він зазначив, що в ході сьогоднішньої ворожої масованої атаки по Україні силами ППО над Кривим Рогом було збито чотири ракети, одна - влучила в приватний сектор поблизу об’єкта критичної інфраструктури.

Шість приватних будинків пошкоджено. Попередньо, одна людина загинула, одна поранена. На місці працюють всі рятівні та аварійні служби, - підкреслив Вілкул.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?