У Дніпрі пенсіонеру повернули 80 тисяч, забуті в супермаркеті: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі пенсіонеру повернули 80 тисяч, забуті в супермаркеті: опубліковані фото

У Дніпрі пенсіонеру повернули 80 тисяч, забуті в супермаркеті: опубліковані фото

У Дніпрі 78-річний пенсіонер забув в супермаркеті гроші, зняті з банківського рахунку, однак йому їх повернули.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Дніпропетровській області.
Читайте також: У історії з відданим псом і його подругою з'явилося продовження: опубліковані нові фото
22 грудня чоловік зняв всі свої заощадження і пішов в супермаркет, залишивши їх в камері схову. Після здійснення покупок пенсіонер не зміг згадати, в якій комірці залишив гроші, засмутився і пішов додому.
Під час вечірнього огляду камер зберігання співробітники супермаркету виявили гроші та передали їх поліцейським. Не дочекавшись заяви про зникнення, правоохоронці оперативно встановили власника і подзвонили йому.
І пенсіонер, і його родичі, яким він нічого не сказав про те, що сталося, були здивовані знахідці. Відзначається, що чоловік вже не чекав, що всі накопичені ним гроші будуть знайдені. Поліцейські Дніпра оприлюднили фотографії повернення коштів власнику.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше користувачів мережі вразила історія про пса, що дві доби обігрівав і захищав поранену сестру, яка не могла самостійно піти з залізничних колій.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?