У "Дніпрі" розповіли, що буде з командою у новому сезоні
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Дніпрі" розповіли, що буде з командою у новому сезоні

У "Дніпрі" розповіли, що буде з командою у новому сезоні
Джерело:  Терикон

Футбольний клуб "Дніпро" припинить існування через тягар боргів і дискваліфікацій.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Террикон", про це заявив спортивний директор дніпрян Андрій Русол.

Кілька днів тому спортивний директор "Дніпра" Андрій Русол зібрав гравців команди і оголосив їм, що новий сезон вони почнуть у Другій лізі під назвою "Дніпро". А нинішня команда припинить існування, оскільки немає можливості сплачувати борги.

Русол пояснив, що керівництво клубу намагається знайти можливі способи, щоб зберегти культову команду, для якої вже зібраний бюджет. Для всіх, хто вирішить залишитися в команді, збережеться заробітна плата на рівні клубів Прем'єр-ліги, і буде поставлене завдання повернутися у Прем'єр-лігу за два сезони.

Дивіться: Журналістка роздяглася заради порятунку "Дніпра": опубліковано фото

Найімовірніше, що новостворений клуб об'єднається з якимось скромним клубом з Другої ліги, буде перейменований в "Дніпро" і повернеться на стадіон "Дніпро Арена" з новим брендом. Вочевидь, мова йде про команду "Нікополь" з Дніпропетровської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?