У Дніпрі трактор пошматував десяток авто: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі трактор пошматував десяток авто: опубліковані фото

У Дніпрі трактор пошматував десяток авто: опубліковані фото

У середу вдень, 14 грудня, в Дніпрі у трактора, який спускався вниз по вулиці Січових Стрільців, відмовила гальмівна система, в результаті чого він сильно пошматував кілька автомобілів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Вісті Придніпров'я.
Повідомляється, що трактор почав набирати швидкість і на ходу сильно пошматував кілька автомобілів біля вулиці Чкалова, ще більше авто трактор «зловив» на перехресті вулиці Січових Стрільців та Старокозацькій.
Після цього трактор продовжив «летіти» вниз до вулиці Шевченка. Водій, намагаючись загальмувати, опустив ківш трактора, але це не допомогло стримати машину. Трактор зупинила автовишка «Обленерго», що стояла уздовж вулиці Січових Стрільців неподалік від Єпархіального центру Київського патріархату.

Читайте також: У Києві день масштабних аварій, постраждав десяток авто: з'явилися фото
В результаті аварії постраждало близько десятка машин, є постраждалі серед пасажирів і водіїв авто.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в середу ввечері, 14 грудня, в Києві на Оболоні сталася ДТП - маршрутка зіткнулася з автомобілем BMW.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?