У Дніпрі в ДТП загинув депутат: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі в ДТП загинув депутат: з'явилися фото і відео

У Дніпрі в ДТП загинув депутат: з'явилися фото і відео
Джерело:  Дніпро вечірній

18 березня в Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло три людини, в числі яких депутат Соборної районної ради від партії УКРОП Богдан Назаренко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Днепр вечерний".


Читайте також: Жертвами страшної аварії в Дніпрі стали три людини: опубліковано фото


Аварія сталася близько 5 години ранку біля пішохідного мосту на Монастирський острів на Січеславській набережній, автомобіль ChevroletAveo на високій швидкості в'їхав в стовп, через що на місці загинув водій, - Богдан Назаренко, - і дві дівчини-пасажири, які сиділи на задньому сидінні.


Ще один пасажир з численними ранами був госпіталізований в лікарню імені Мечникова. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.


Відзначимо, що тіло водія в результаті ДТП затисло двигуном, через що рятувальники були змушені витягувати його з транспортного засобу за допомогою спеціального інструменту. У мережі з'явилися фото і відео з місця інциденту:



Як повідомляв ONLINE.UA,  14 березня в Києві сталася серйозна аварія, в якій загинула одна людина.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?