У Дніпрі втеча від копів закінчилося страшною аварією: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі втеча від копів закінчилося страшною аварією: з'явилися фото і відео

У Дніпрі втеча від копів закінчилося страшною аварією: з'явилися фото і відео

В ніч на 12 листопада в Дніпрі гонитва патрульних поліцейських за порушником правил дорожнього руху закінчилася серйозною аварією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання  «Информатор».

За даними журналістів, близько другої години ночі в районі колишнього кінотеатру «Батьківщина» патрульні помітили автомобіль, який рухався по смузі зустрічного руху вулиці Короленка. Копи вирішили затримати порушника.
«Побачивши патрульний автомобіль, машина швидко розвернулася і спробувала втекти на великій швидкості», — повідомили в поліції.


Читайте також: Гучне ДТП із сином нардепа: з'явилися нові подробиці про мажора і постраждалих.

Патрульні, які переслідували втікачів, приблизно через 1-1,5 кілометра після початку гонитви виявили білий Mercedes, який врізався в електроопору. Поруч з машиною лежали двоє непритомних чоловіків.



Копи побачили вогонь з-під капота, відтягли хлопців від автомобіля, викликали швидку та рятувальників. Постраждалі були госпіталізовані в лікарню імені Мечникова.
Між тим, автомобіль втікачів загорівся і повністю вигорів — марку машини можна було дізнатися тільки розлетівся по запчастинах.



При цьому, під час зйомок наслідків інциденту до журналістів підійшов невідомий і настійно попросив не знімати ДТП, мотивуючи це тим, що за кермом автомобіля нібито перебував депутат.


Читайте також: ДТП з гонитвою і стріляниною в Києві: з'явилося нове відео.
Патрульні заступилися за журналістів, невідомий вів себе неадекватно, і поліцейським довелося застосувати силу.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!


Як виявилось під час сварки, чоловік був озброєний.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  патрульні поліцейські Запоріжжя затримали нетверезого водія, який виявився прокурором з Київської області.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?