У Дніпропетровську затримали Арбуза, Мозга і ще 10 злодіїв в законі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпропетровську затримали Арбуза, Мозга і ще 10 злодіїв в законі: опубліковані фото

У Дніпропетровську затримали Арбуза, Мозга і ще 10 злодіїв в законі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Дніпропетровську під час спецоперації затримали 12 злодіїв в законі, серед яких "авторитети" на прізвиська Арбуз і Мозг, яких поліцейські зловили на "сходняку" за наводкою донецької поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку глави Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Facebook.
"Приїхали "смотрящіє" як з окупованої території, так і підконтрольної Україні частини області. Мета - "звіт про свою діяльність і плани на перспективу", - пише Аброськін.
Затримано "злодія в законі" Вітю "Тбіліського", а також такі його підмайстрів, як "Віген Єреванський", "Арбуз", "Мозг" тощо. Загалом 12 чоловік.
У Віті "Тбіліського" з 47 років його життя 30 років - це тюремні покарання за злочини різної тяжкості. Повідомляється, що його вже вислали з України.
"Деяким "авторитетам", які прибули на "звіт" з окупованої території, вдалося уникнути затримання в Дніпропетровську, але пізніше вони були затримані в Красноармійську, по дорозі додому в Макіївку. "Муркаючий "Вася" Донецький" і його гопкомпанія в складі трьох "шанованих" жителів Донецькій області. Вася був оглянутий, з ним проведена бесіда, сфотографований в фас і профіль і відпущений з "рекомендаціями". Дивно, але чомусь він не поїхав назад до Макіївки, а прийняв рішення повернутися в Дніпропетровськ", - повідомляє глава Нацполіції в Донецькій області.



Спецоперація продовжилася обшуками в Маріуполі. Кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення провела 10 обшуків у осіб, які зараховують себе до так званих "авторитетів". Затримано вісім, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.


Нагадаємо,

співробітники Генеральної прокуратури України спільно з працівниками підрозділів активних заходів податкової міліції Державної фіскальної служби України затримали чоловіка за підозрою в причетності до загибелі учасника АТО Артема Приходька

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?