У ДНР дали новий привід посміятися над ними: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У ДНР дали новий привід посміятися над ними: опубліковано відео

У ДНР дали новий привід посміятися над ними: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

"Міністр освіти і науки" так званої ДНР Лариса Полякова насмішила мережу своєю заявою про велику кількість росіян і українців, які вступають до вищих навчальних закладів "республіки".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"У цьому році поступили 16 806 чоловік на перший курс. З них 52%, - абітурієнти з "Донецької народної республіки", інші, - з України, Російської Федерації, ЛНР", - заявила Полякова.


Відео: YouTube/Подводка.INFO


"Стекломой викликає галюцинації", - прокоментував заяви "міністра" користувач РБ головного мозку.


Снайпер: "Не тисячами, але де**ли є. У співробітниці дочка поступила в Донецьк, хоча пройшла на бюджет в Запоріжжя. Де**ли б**ть...".


Старе ТВ: "Ржач. Абітурієнти з Росії та України їдуть вчитися в університети невизнаних терористичних республік, чиї дипломи ніхто в світі не визнає) Насправді студентів там одиниці, а в більшості шкіл навіть єдиний 11 клас набрати не можуть з 20 осіб".


Д Рабинович: "Так уже б відразу озвучили що з Німеччини, Канади, Ізраїлю, Австралії, США, Британії абітурієнти з величезними труднощами надходять, незважаючи на височенний конкурс. Бо престижно. А то скромничають..."


Ласло Шаповал: "Тисячами? А чого не мільйонами? Он, вчені мужі з Оксфорда намагаються хоча б технічкою влаштуватися в дамбаські вузи".


Студент з Ітона: "52% відсотка з ДНР, 48% з ЛНР, України та Росії. Це означає: 47,9999(9)% з ЛНР і пара бовдурів з Росії та України".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  окупанти Донецька створили в Донецькому державному академічному музично-драматичному театрі нову експериментальну сцену, для якої не змогли придумати кращої назви як "Нова".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?