У ДНР-ЛНР розвал у військах, вони бояться, що Росія їх кине - боєць АТО
Категорія
Події
Дата публікації

У ДНР-ЛНР розвал у військах, вони бояться, що Росія їх кине - боєць АТО

У ДНР-ЛНР розвал у військах, вони бояться, що Росія їх кине - боєць АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповань ДНР і ЛНР на Донеччині бояться втратити підтримку Росії, це впливає на настрої в їх лавах.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів блогер, боєць АТО Гліб Бабич.
Український військовослужбовець зазначив, що в рядах бойовиків серйозний розвал, і їм необхідно постійно підтримувати вогнище напруги. "За нашими військовими стоїть велика країна, коли вони повертаються додому - вони повертаються у справжню державу, яку захистили. У тих же все з точністю до навпаки. Вони постійно в напрузі, тому що підсвідомо усвідомлюють фейковість свого утворення. І постійно трясуться через те, що Росія полишить", - підкреслив Бабич.

Читайте також: Бо ї на Донбасі: стало відомо про нові втрати і взятого в полон бійця
"Це - деморалізація за всіма параметрами. Це міцно засіло у них в підсвідомості. Тому що системний розвал спочатку закладений в самій схемі. Щоб його відстрочити, необхідно підтримувати активність, бойові дії. Тому сьогодні, як і в 2014-му, вони лізуть. Їх перемелюють", - додав він.
"Вони просто змінюють зони своєї активності. Може, з метою відвернути, заплутати. А може, й ні. Але кожен раз командування повинно думати, відволікаючий це маневр чи ні. І часто виявляється, що ні. Так що розслаблятися не можна", - резюмував боєць АТО.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Про наступ на Донецьк зараз говорять або ідіоти, або ті, хто хоче пекла в Україні - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?