У ДНР почали раптову заміну російських військових радників та інструкторів - Тимчук
Категорія
Події
Дата публікації

У ДНР почали раптову заміну російських військових радників та інструкторів - Тимчук

У ДНР почали раптову заміну російських військових радників та інструкторів - Тимчук

У підрозділах бойовиків так званої ДНР почалася позапланова заміна російських військових радників та інструкторів новими офіцерами, які прибули з Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.

"У підрозділах «1-го АК ДНР» на ряді напрямків (Горлівка, Докучаєвськ, Новоазовський р-н) відзначається позапланова заміна російських військових радників та інструкторів. У ряді підрозділів заміна проведена на 100% за рахунок офіцерів ЗС РФ, які прибули з Росії. Офіцери, яких змінили, відправляються назад в Росію", - написав він.

Читайте також: Одіозний бойовик поскаржився на величезні втрати ДНР

ІС зазначає, що в кінці 2016 ж року даним російським офіцерам було повідомлено про те, що терміни їх перебування на Донбасі триватимуть мінімум до кінця 2017.

"Причина екстреної заміни радників та інструкторів на даний момент невідома", - додав Тимчук.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом останніх тижнів на території окупованих районів Луганської області проходили активні військові навчання окремих підрозділів так званої "народної міліції ЛНР", в ході яких проводилися випробування російської техніки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?