У Донецьку бойовики обробляють дітей вже в школі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Донецьку бойовики обробляють дітей вже в школі: з'явилося відео

У Донецьку бойовики обробляють дітей вже в школі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Співробітники "міністерства юстиції" так званої ДНР провели "відкритий урок" для школярів одного з Донецьких ліцеїв, де намагалися виховати в дітях "патріотизм".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео «Оплот ТВ» в YouTube.
"Державні символи - це невід'ємна частина розвитку держави і відображає фундамент і каркас будь-якої держави. Школа є однією з головних установ, які беруть участь у формуванні світогляду громадян, позаяк символи потрібно робити відомими, впізнаваними, проявляти до них повагу", - розповіла "начальник" "міністерства юстиції".
Також одна з восьмикласниць, яка слухала лекцію, висловила власну думку про поняття патріотизму.
"Кожна дитина повинна поважати свою батьківщину і любити її. Повинна знати її історію. У нас зараз не дуже зручний для життя час і кожен учень повинен вивчати наш край, що в ньому відбувається і як можна поліпшити ситуацію", - сказала школярка.
Такі уроки планують проводити один раз на тиждень в різних освітніх установах.


Нагадаємо, в одній зі шкіл російського Ставрополя 17 березня вчителі зігнали дітей молодших класів на акцію прославляння окупації Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?