У Донецьку намалювали дивний портрет ватажка ДНР: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Донецьку намалювали дивний портрет ватажка ДНР: з'явилося фото

У Донецьку намалювали дивний портрет ватажка ДНР: з'явилося фото
Джерело:  Новини Донбасу

У Донецьку в рамках виставки в художньо-виставковому центрі «АртДонбасс» представлено дивний портрет ватажка так званої ДНР  Олександра Захарченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".


Видання зазначає, що на сьогоднішній день культурне життя Донецька тісно переплетене з реаліями життя міста в окупації, і в рамках виставок все частіше представляють портрети бойовиків і їх керівників.


Так, місцева художниця Олена Павлова (не має ніякого відношення до вбитого ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсена Мотороли Павлова) в рамках виставки представила портрет Захарченко. Причому роботу не стали вішати на стіну, щоб вона не загубилася серед інших картин, і представили на самому видному місці мистецького центру на спеціальній підставці.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Захарченко віддав наказ про демонтаж одного з найбільших заводів Донбасу і вивезення в Росію на металобрухт до 90% обладнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?