У Донецьку спалили прапор ДНР: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецьку спалили прапор ДНР: з'явилося відео

У Донецьку спалили прапор ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Українські патріоти встановили прапор України на одному з териконів в  окупованому Донецьку, а також спалили прапор бойовиків так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube на каналі mariupol tv.


На кадрах одного з відео видно, як люди, які називають себе представниками організації «Донецький опір», палять прапор псевдореспубліки, також відзначається, що справа відбувається в «День прапора ДНР».


На кадрах іншого відео видно, як чотири людини в балаклавах ставлять прапор на териконі, також з кадрів стає зрозуміло, що справа відбувається в окупованому бойовиками так званої ДНР Донецьку.


«Ми, патріоти України, організація «Донецький опір», сьогодні, 25 жовтня, в день окупанта так званої псевдореспубліки «ДНР» від імені та за дорученням усіх патріотів Донецька і Донбасу піднімаємо рідний державний прапор нашої батьківщини України на вершині цього терикону», - говорить один з українських патріотів.


«З твердою впевненістю, що окупанти з Донбасу будуть видворені найближчим часом», - додав чоловік на відео.


«Захарка, ми до тебе дорогу знаємо», - заявив інший учасник проукраїнської акції.




Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР змінили логотип на встановленому компанією Roshen, що належить президентові України Петру Порошенко, дитячому майданчику в окупованому Донецьку, тим самим немов привласнивши і "віджавши" майданчик для малюків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?