У Донецьку виявлено велику базу російських військ: опубліковані фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецьку виявлено велику базу російських військ: опубліковані фото та відео

У Донецьку виявлено велику базу російських військ: опубліковані фото та відео
Джерело:  InformNapalm

У Будьонівському районі окупованого Донецька виявили велику базу зберігання техніки й вибухових речовин російських військ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.
Відзначається, що в ході моніторингу інтернет-ресурсів російських пропагандистів волонтерами міжнародного співтовариства InformNapalm були знайдені фотографії, які допомогли встановити місце розташування ще однієї бази зберігання техніки і вибухових речовин окремої інженерно саперної роти російського окупаційного корпусу в Донецькій області (військова частина 08820). База розміщена в Будьонівському районі міста Донецька за адресою вул. Баумана 11.
На фотографіях зображена установка розмінування УР-77 «Метеорит», машина БКТ-РК2 або ТМК-2 і заряди для установки розмінування УЗП-77, які містять по 725 кг. вибухової речовини ПВВ-7.
Читайте також: З'явилася детальна карта військ Путіна на Донбасі: опубліковано відео
Волонтери відзначають, що згідно з отриманою інсайдерською інформацією, третина площі складського приміщення відведена під зберігання дерев'яних ящиків зеленого кольору армійського зразка. Фотографії інсайдерів, а також спеціалізація підрозділу дає можливість припустити, що склад використовується для зберігання вибухових речовин, міна, а також зарядів для установок розмінування.
"Нагадаємо, що тільки один боєкомплект для УР-77 (два заряди УЗП-77) це 1450 кг. (!) вибухової пластичної речовини. А скільки десятків тонн ВВ зберігається ще на складі? Судячи по карті, в безпосередній близькості (менше ніж 200 метрів) знаходяться житлові будинки Треналовки. А на відстані близько 340 метрів, за адресою вулиця Єнісейська 14, знаходиться дитячий садок", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  активісти з Українського Кіберальянса груп FalconsFlame, Trinity і Рух8 провели успішну операцію по злому систем департаменту Міністерства оборони РФ  і витягли конфіденційну інформацію щодо забезпечення державного оборонного замовлення Російської Федерації - дані про російські державні контракти, підписані з 2015 по 2016 роки.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?