У Донецьку з'явилися цікаві чутки щодо ватажка ДНР Захарченка
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецьку з'явилися цікаві чутки щодо ватажка ДНР Захарченка

У Донецьку з'явилися цікаві чутки щодо ватажка ДНР Захарченка

У мережі з'явилися чутки про майбутнє усунення ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка.
Про це заявив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"У середовищі "управлінців" ДНР поширюється інформація про можливе усунення на початку літа цього року Захарченка з посади ватажка ДНР. Причини появи цих чуток неясні", - зазначив він.
Тимчук додав, що, "згідно з тими ж чутками, нібито російськими кураторами на посаду ватажка ДНР розглядається кандидатура Олександра Бобкова - народного депутата України VII скликання (Партія регіонів)".

Читайте також: В мережі знайшли новий привід посміятися над ватажком ДНР: опубліковано відео
Також він підкреслив, що Бобков раніше був директором Горлівського коксохімічного заводу, а в 2015-2016 роках перебував на командних посадах в 1-му Армійському корпусі окупаційних військ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Захарченко насмішив соцмережі своїм зізнанням про "друзів" у Львові та Запоріжжі, при безлічі недругів в ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?