У Донецьку з'явився дивний "меморіал Мотороли": опубліковані фото і відео, соцмережі сміються
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецьку з'явився дивний "меморіал Мотороли": опубліковані фото і відео, соцмережі сміються

У Донецьку з'явився дивний "меморіал Мотороли": опубліковані фото і відео, соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над нецензурним словом, яке з'явилося на частинах ліфта, в якому був підірваний ватажок банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсеній Павлов з позивним Моторола, і з якого спорудили своєрідний пам'ятник.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook київського блогера Антона Ходзи.
Блогер опублікував скріншот фотографії, яка з'явилася на російському ресурсі L!Fe в контексті розповіді про те, як в Донецьку "шанують" пам'ять убитого терориста. На фото видно слово "л * х", написане на уламках ліфта.



Примітно, що вже через кілька хвилин редактори сайту затерли лайливе слово на фото, однак первісний знімок встиг поширитися в мережі.



Також в мережі з'явилося відео з уламками ліфта, на якому також можна побачити, як затерли лайливе слово на "меморіалі":



Користувачі соцмереж посміялися над таким "меморіалом" загиблому бойовику ДНР. Так, Svetlana Yzhemovskay написала: "Життя коротке, мистецтво вічне. Ось воно як наочно))".


Victor Buga: "У місцевих гопників при вигляді елементів ліфта виникне бажання на нього помочитися - проти рефлексів не попреш".


Denis Garkusha: "Як відомо, це доля".


Slava Debolskiy: "А поруч ватник намальований?))"


Vyacheslav Didorenko: "Напис меморіальний чи артефакти стародавніх донбасян?"


Artem Horbatykh: "Яка країна такі і герої..."


Алла Сметанська: "А мощі святі де?"



Як повідомляв ONLINE.UA, депутат Держдуми РФ

Віталій Мілонов запропонував в пам'ять про вбитого терориста Моторолу перейменувати одну з патріотичних шкіл Санкт-Петербурга

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?