У Дрогобичі стався вибух, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Дрогобичі стався вибух, є загиблі

У Дрогобичі стався вибух, є загиблі
Джерело:  dsns.gov.ua

Сьогодні вночі в чотирьохповерховому житловому будинку в Дрогобичі Львівської області стався вибух. За попередніми даними, його причиною став витік побутового газу. Внаслідок аварії загинули щонайменше 2 людини, врятовано 7 осіб, у тому числі 4 дитини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що вибух стався о 02 год. 46 хв. по вул. Грушевського, 101. В результаті вибуху сталося руйнування під’їзду з 1 до 4 поверху. Зараз будинок повністю відключений від газо-, електро- і водопостачання.

Станом на 08:30 на місці аварії проводяться роботи з пошуку людей, які можуть знаходитися під завалами.

До проведення пошуково-рятувальних робіт всього залучено 399 чоловік та 39 одиниць техніки, з них від ДСНС 148 чоловік особового складу (у тому числі три кінологічні розрахунки) та 20 одиниць техніки. Крім місцевих рятувальників, у ліквідації наслідків аварії приймають участь загони ДСНС з інших районів Львівської області.

Нагадаємо, що кілька місяців тому під Києвом сталась аналогічна техногенна катастрофа. Тоді в житловому будинку в селі Новосілки Макарівського району Київської області стався вибух природного газу, в результаті чого загинула одна людина, ще двоє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?