У Єгипту вже є основна версія катастрофи літака
Категорія
Світ
Дата публікації

У Єгипту вже є основна версія катастрофи літака

У Єгипту вже є основна версія катастрофи літака
Джерело:  РІА Новини

Авіавлада Єгипту заявила, що зникнення пасажирського літака EgyptAir є скоріше терактом, ніж технічним негараздом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Міністр цивільної авіації Єгипту Шериф Фатхі після прес-конференції в Каїрі заявив журналістам, що версія про теракт як причину зникнення літака є "сильніше" версії про технічну неполадку.
У свою чергу директор ФСБ Росії Олександр Бортников також заявив, що катастрофа літака EgyptAir, швидше за все, пов'язана з терактом.
"На превеликий жаль, сьогодні стався ще один інцидент з літаком єгипетських авіаліній. Судячи з усього, це терористичний акт, в результаті якого загинули 66 громадян близько 12 держав", - сказав він, закликавши всіх зацікавлених, "в тому числі партнерів з Європи вжити спільних заходів із виявлення осіб, причетних до цього жахливого акту".
Раніше повідомлялося, що останніми словами пілота лайнера EgyptAir рейсу MS804 стали "жодних проблем", після чого було втрачено зв'язок з літаком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?