У Європі мало не розігнали людей з прапорами "Новоросії": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Європі мало не розігнали людей з прапорами "Новоросії": опубліковано відео

У Європі мало не розігнали людей з прапорами "Новоросії": опубліковано відео
Джерело:  Ілля Варламов

Українські туристи мало не влаштували бійку з росіянами, які у Венеції провели так звану акцію "Безсмертний полк", тримаючи при цьому в руках прапори так званої ДНР, а також "Новоросії".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російського блогера Іллю Варламова.
За словами Варламова, росіяни, які проживають в місті Венеція, проводили акцію "Безсмертний полк". Вони вийшли на площу до вокзалу Санта Лючія з портретами своїх родичів, які воювали у Велику Вітчизняну, георгіївськими стрічками і прапорами Росії.
"Людей було небагато, чоловік 15. Крім усього іншого, в руках у деяких демонстрантів були прапори Новоросії і ДНР", - йдеться в повідомленні.



- Ми проти фашизму, як і Новоросія! - розповіла прихильниця "Новоросії".
Це не сподобалося групі українських туристів, що проходила повз. Спочатку вони почали кричати на людей з прапорами, а потім запустили в них пляшки з водою. Один з українців вирішив вирвати прапор "Новоросії", але демонстранти відбилися. Спалахнулу бійку швидко розняли місцеві поліцейські.



Раніше повідомлялося, що  в одній з європейських столиць вільно продаються книги з пропагандою Росії, що прославляють бойовиків Донбасу і ідеї так званої "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?