У Європі серйозно засмутили Януковича і його оточення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Європі серйозно засмутили Януковича і його оточення

У Європі серйозно засмутили Януковича і його оточення
Джерело:  online.ua

У четвер, 2 березня, Комітет постійних представників країн-членів ЄС на зустрічі в Брюсселі схвалив рішення продовжити санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича і його соратників ще на рік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Рікарда Йозвяка.
"Посли ЄС вирішили продовжити заморожування активів Януковича і чотирнадцяти його соратників на 1 рік. (Юрій) Іванющенко виключений зі списку", - написав він.
Читайте також: У Януковича і Азарова з'явилися нові приводи для смутку
Раніше повідомлялося, що Євросоюз на цьому тижні продовжить санкції проти Януковича. Останній раз Рада ЄС продовжила на рік обмежувальні заходи відносно екс-президента втікача і 15 його соратників 4 березня 2016 року.
Як відомо, санкції проти Януковича і його оточення були введені в березні 2014 року і продовжені в березні 2015 року.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на засіданні Комітету постійних представників країн-членів ЄС посли Європейського Союзу затвердили текст законодавчої пропозиції надати Україні безвізовий режим, який був узгоджений за результатами міжінституційних переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?