У Європі жінки вийшли на масові протести проти Трампа: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Європі жінки вийшли на масові протести проти Трампа: опубліковані фото

У Європі жінки вийшли на масові протести проти Трампа: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

В Європі, зокрема в столиці Чехії Празі, відбулася організована жінками акція протесту проти президента США Дональда Трампа.
Про це розповів російський блогер, який проживає в Празі, Рустем Адагамов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Сьогодні в Празі, як і в багатьох інших містах світу, пройшла акція на підтримку" Жіночого маршу на Вашингтон", який відбудеться сьогодні в американській столиці - проти расизму і ненависті, за громадянські права", - написав він.
 
Нагадаємо, у Вашингтоні в суботу проходить багатотисячна акція протесту, приурочена до вступу Дональда Трампа на посаду президента США. На "Марш жінок на Вашингтон" вийшли близько 200 тисяч осіб: громадські активісти, політики, правозахисники та діячі культури. Демонстранти виступають на підтримку прав жінок, сексуальних і національних меншин, а також привертають увагу до боротьби з насильством з боку поліцейських.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в ході протестів в Вашингтоні проти інавгурації президента США Дональда Трампа 20 січня був поранений поліцейський.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?