У Європі зробили важливу заяву про санкції проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Європі зробили важливу заяву про санкції проти Росії

У Європі зробили важливу заяву про санкції проти Росії
Джерело:  Euronews

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що не бачить аргументів для негайної відміни економічних санкцій проти Росії, але з РФ необхідно "говорити на рівних".


Читайте також: В ЄС визнали: Порошенко дещо пообіцяв їм за фінансову допомогу


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Euronews.


"Без Росії неможливо вибудовувати безпеку в Європі, ми повинні про це знати. Євросоюз займає площу в 5,5 мільйонів квадратних кілометрів, а площа Росії - 17,5 мільйона", - підкреслив Юнкер і додав, що необхідно укласти угоду з Росією, яка б виходила "за звичайні рамки".


"Я хотів би, щоб з Росією ми говорили на рівних, тому що Росія не є, як про неї говорив президент Обама, "регіональною державою". Така оцінка - велика помилка", - підкреслив глава Єврокомісії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Жан-Клод Юнкер виступив за негайне введення безвізового режиму між Україною та країнами Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?