У Формулі-1 побитий 10-річний рекорд легендарного Шумахера
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Формулі-1 побитий 10-річний рекорд легендарного Шумахера

У Формулі-1 побитий 10-річний рекорд легендарного Шумахера
Джерело:  online.ua

Британський гонщик Льюїс Хемілтон, який виступає за команду Mercedes, побив 10-річний рекорд легенди Формули-1 Міхаеля Шумахера.
Як повідомляє ONLINE.UA, Хемілтон став першим пілотом в історії Королівських гонок, який здобув перемоги на 24-х різних трасах Формули-1.
Шумахер 10 років тому здобув перемогу на 23-й трасі.
Свою 24-ту перемогу Хемілтон здобув в Бразилії на знаменитому автодромі Інтерлагос у Сан-Пауло.
"Виграти Гран-прі Бразилії я мріяв з дитинства, напевно, з п'яти- або шестирічного віку, з того моменту, коли вперше побачив, як ганявся Айртон Сенна. До речі, це 44-й Гран-прі Бразилії, так що для мене це був щасливий уік-енд ", - сказав після гонки Хемілтон.
Дивіться також: Американці створили болід майбутнього: опубліковано фото і відео
Відзначимо, що нинішній сезон у Формулі-1 близький до розв'язки. Залишилася одна гонка в Абу-Дабі, за підсумками якої і визначиться чемпіон Формули-1 в 2016 році.
На трон претендують два пілота Mercedes - Ніко Росберг і Льюїс Хемілтон. Німець випереджає британця на 12 очок.
В ОАЕ Росбергу буде достатньо фінішувати третім, щоб вперше стати чемпіоном. Хемілтону ж треба обов'язково піднятися на подіум і при цьому розраховувати на невдачу Ніко.
Гран-прі Абу-Дабі відбудеться 27 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?