У Франції коронавірус почав вбивати хворих - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції коронавірус почав вбивати хворих - що відомо

У Франції коронавірус почав вбивати хворих - що відомо
Джерело:  online.ua

Французькі лікарі підтвердили два летальні випадки нового китайського коронавірусу Covid-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BFMTV.

Останньою жертвою вбивчої інфекції з Уханя став 60-річний місцевий громадянин. Він помер у ніч на середу, 26 лютого.

Окрім того, у країні зареєстрували три нових випадки захворювання. Загальна їх кількість таким чином сягнула 17.

Першою жертвою Covid-19 у Франції став літній китайський турист. Цей випадок - перший у своєму роді взагалі в Європі.

Тим часом в Італії у зазначений день близько 30 людей одразу "підхопили" китайський коронавірус. Вперше на території Європи інфекцію виявили у дітей. Спалах поширюється на півночі країни.

Станом на 26 лютого кількість хворих на коронавірус Covid-19 у Китаї сягнула 78 тисяч. Загальна кількість таких випадків у світі — понад 80 тисяч. Померли від інфекції понад 2,6 тисячі людей. Найбільше жертв — в КНР.

Як повідомляв ONLINE.UA, в українки, яку напередодні госпіталізували в інфекційне відділення лікарні Чернівців, після візиту до Італії, не виявили коронавірусу. Стан жінки покращився вже наступного дня після того, як вона звернулася по медичну допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?