У Франції відкрили ще одне "представництво ДНР"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції відкрили ще одне "представництво ДНР"

У Франції відкрили ще одне "представництво ДНР"
Джерело:  LB.ua

У французькому Провансі відкрили друге "представництво ДНР". Організація, метою якої є просування контрольованої Росією інтересів так званої республіки, була зареєстрована 6 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

За даними джерела, друге "представництво ДНР" у Франції відкрили, щоб виключити можливість закриття іншої аналогічної організації, діяльність якої заперечує французький уряд.

Офіційне урядове видання Франції 18 серпня опублікувало повідомлення про реєстрацію нового "представництва ДНР" в країні. Там зазначалося, що в свідоцтві про реєстрацію організації зазначено, що її діяльність спрямована на "розвиток дружби між французьким народом і жителями "ДНР", а також на те, щоб на Донбасі встановився справедливий і міцний мир на "основі визнання прав народу "ДНР" відповідно до міжнародних норм".

Слід зазначити, що в 2017 році у Франції вже з'явилося подібне "представництво", яке було зареєстровано в Марселі. Воно було створено тією ж групою людей, які зареєстрували і нову аналогічну організацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що МЗС Франції звернулося через прокуратуру до суду з вимогою закрити "представництво ДНР". Але суд відмовився закривати організацію. Це рішення офіційний Париж має намір оскаржити, так як воно суперечить позиції французької влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?