У Франції відкрили стрілянину в школі: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції відкрили стрілянину в школі: з'явилися подробиці і фото

У Франції відкрили стрілянину в школі: з'явилися подробиці і фото

У четвер, 16 березня, двоє учнів відкрили стрілянину в будівлі школи міста Грас на південному сході Франції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.
Офіційний представник міністерства внутрішніх справ Франції заявив, що як мінімум вісім осіб отримали поранення. Агентство AFP з посиланням на місцеву владу пише, що два учні школи стріляли в директора навчального закладу.
Місцеві органи правопорядку закликали жителів міста не наближатися до будівлі школи. Учням поки заборонено залишати приміщення. Поліція запевнила, що школярі в безпеці.

Читайте також: У серці Парижа стався інцидент зі стріляниною: з'явилися відео
Агентство Reuters пише, що поліція затримала 17-річного учня, у якого під час затримання були виявлені рушниця, два пістолети і дві ручні гранати. Співрозмовник агентства розповів, що затриманий раніше не потрапляв у поле зору правоохоронних органів, даних про його зв'язки з терористичними угрупованнями також немає. Поліція веде пошуки другого підозрюваного.


Як повідомляв ONLINE.UA, 16 березня в офісі Міжнародного валютного фонду в Парижі стався вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?