У Франції заборонили працювати занадто худим моделям
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції заборонили працювати занадто худим моделям

У Франції заборонили працювати занадто худим моделям
Джерело:  thelocal

З 6 травня у Франції набув чинності закон, відповідно до якого занадто худим дівчатам заборонять працювати моделями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Local.
Видання повідомляє, що за новим законом моделі, які працюють у Франції, будуть зобов'язані надавати довідки від лікаря, що їх індекс маси тіла знаходиться у нормі (не менше 18,5) і вони не мають інших проблем зі здоров'ям.

Така довідка буде дійсна два роки. Роботодавцям, які порушать закон, загрожує відповідальність аж до шести місяців тюремного ув'язнення і штрафу до 82,5 тис. доларів.

Читайте також: Найкрасивіша супермодель 2016 року осоромилася на подіумі: з’явилися фото
Також, за інформацією BBC, 1 жовтня наберуть чинності обов'язкові правила щодо маркування відретушованих рекламних фотографій моделей. Такі заходи допоможуть уникнути просування «недосяжної ідеї краси» серед молоді і комплексу неповноцінності, що, в свою чергу, веде до хронічного недоїдання.

Як повідомляв ONLINE.UA, американська модель plus-size Ешлі Грехем (Ashley Graham), відома своїми пишними формами, взяла участь у фотосесії в стилі "Рятувальників Малібу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?