У Франції заявили про продовження історії з терористом, спійманим СБУ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції заявили про продовження історії з терористом, спійманим СБУ

У Франції заявили про продовження історії з терористом, спійманим СБУ
Джерело:  online.ua

Французька поліція 13 червня затримала ймовірного спільника громадянина Франції, затриманого СБУ в Україні при спробі вивезти з країни партію вибухівки для підготовки терактів на Євро-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Parisien.
За даними джерел видання, ймовірний спільник затриманого в Україні Грегуара М. Ерік Г. влітку 2014 року міг перебувати на кордоні з Польщею для передачі контрабандної зброї.
У Службі безпеки України стверджують, що зброя призначалася для серії терактів у Франції під час Євро-2016.
6 червня в СБУ заявили про проведення успішної спецоперації. За словами глави СБУ Василя Грицака, міжнародні терористи намагалися дістати в Україні зброю, щоб влаштувати низку терактів у Франції в ході Євро-2016, на території України був затриманий французький громадянин.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше слідчі Франції засумнівалися в тому, що цей громадянин Франції готував теракти на Євро-2016, і підозрюють його швидше в контрабанді зброї, ніж в тероризмі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?