У Гельсінкі відкриють новий Музей розбитих сердець
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Гельсінкі відкриють новий Музей розбитих сердець

У Гельсінкі відкриють новий Музей розбитих сердець
Джерело:  helsinginkaupunginmuseo.fi

Гельсінкі готують виставку "розбитих сердець" і закликають всіх бажаючих залишити свої "спогади" від колишньої любові як експонат, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Helsinki City Museum.
«Ваше серце розбите? Що робити зі спогадами, які ви не хочете зберігати, але й відмовитися від яких поки не в силах? Не терзайте себе, полегшіть свою душу: приносьте предмети і історії, пов'язані з вашою розлукою», - так звернувся до жителів міста Музей Гельсінкі, який готує до відкриття виставку розбитих сердець (Museum of Broken Relationships).
Збір «спогадів» про розірвані відносини триватиме до 11 березня.
Експозиція в міському Музеї Гельсінкі буде представлена ​​з 13 травня по 11 вересня. Потім експонати стануть частиною постійної виставки «Музей розбитих сердець» в Загребі (Хорватія).
Музей розбитих сердець в Загребі в 2011 році отримав престижну музейну премію Kenneth Hudson Award за інноваційність і високу суспільну значимість. Схожий музей також є в Лондоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?