У Генштабі розповіли, як Росія провокує ЗСУ на кордоні з Кримом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Генштабі розповіли, як Росія провокує ЗСУ на кордоні з Кримом

У Генштабі розповіли, як Росія провокує ЗСУ на кордоні з Кримом
Джерело:  interfax.com.ua

Військовослужбовці підрозділів Збройних сил України здійснюють комплекс заходів, спрямованих на протидію зміцненню російськими військами своїх позицій на адмінграніце з окупованим Росією Кримом, повідомив начальник прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна"..

"Маневри силами і засобами, які у нас є, ми виконуємо згідно завданню, поставленому президентом. Існує чітке розуміння: є дія, - є протидія. І цю протидію, причому ефективне, ми реалізовуємо", - сказав Селезньов.

При цьому він не повідомив деталі вживаних підрозділами ЗСУ дій, пославшись на секретність цієї інформації.

Представник Генштабу підкреслив, що підрозділи ЗС РФ зміцнюють свої позиції на адмінмежі з окупованим Кримом нарочито демонстративно.

"Вони нас реально провокують. Ці дії - дуже демонстративні і показові. Наприклад, на Вірменському напрямку в районі н.п. Каланчак (Херсонська обл.), відстань від лінії розмежування і адмінмежі до того місця, де працюють російські бійці, становить 500, максимум тисячу метрів", - розповів Селезньов.

Нагадаємо, що Рада безпеки ООН підтвердив свою позицію щодо територіальної цілісності України, включно з Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?