У Голлівуді знайшли актора на роль Обами
Категорія
Культура
Дата публікації

У Голлівуді знайшли актора на роль Обами

У Голлівуді знайшли актора на роль Обами
Джерело:  Вести.ru

У США скоро почнуться зйомки фільму про молоді роки нинішнього президента Америки Барака Обами. Кінорежисери знайшли актора, відповідного за типажем.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Початківець актор Девон Террел, який до цих пір зіграв лише одну помітну роль в серіалі "Норми поведінки", зіграє у фільмі "Баррі", що розповідає історію молодого Барака Обами.
Партнеркою Террела буде Аня Тейлор-Джой, зірка фільму жахів "Відьма". Режисером стрічки стане Вікрам Ганді, пише The Hollywood Reporter.
Картина розповідатиме про період в житті Обами, коли він перевівся з коледжу в Лос-Анджелесі в Колумбійський університет у Нью-Йорку. В університеті майбутній президент вивчав політологію і міжнародні відносини, проте творців приваблює можливість розкрити характер героя через його відносини з однокурсниками і ровесниками.
Сценаристом картини став американський письменник Адам Менсбак. Зйомки повинні початися в квітні цього року.
Це вже другий художній фільм про молодість нинішнього президента США. У цьому році відбулася прем'єра картини "Саутсайд з тобою", що розповідає про початок відносин Обами і майбутньої першої леді Мішель. Закоханих зіграли Паркер Сойєрс і Тіка Самптер.
Раніше ONLINE.UA пропонував згадати кращі ролі і цитати Наталії Крачковської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?