У Гонтаревої взялися за фігурантів "списку Савченко"
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гонтаревої взялися за фігурантів "списку Савченко"

У Гонтаревої взялися за фігурантів "списку Савченко"
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 22 квітня, Національний банк України застосував санкції проти осіб, причетних до справи незаконно засудженої в Росії української льотчиці і народного депутата Надії Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НБУ.
"Нацбанк постановою №276 забезпечив застосування персональних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо осіб, причетних до протиправних дій щодо Надії Савченко, Олега Сенцова і Олександра Кольченка", - повідомляє прес-служба фінрегулятора.
Відзначається, що відповідний перелік осіб було визначено в рішенні РНБО від 25 березня 2016 року і введений в дію Указом Президента України. Так, НБУ зобов'язав банки в триденний термін з набрання чинності постановою надати відомості про наявність банківських рахунків і залишки коштів на них 84 фізичних осіб, зазначених у рішенні РНБО.
"Банки повинні щомісяця надавати Нацбанку інформацію по залишках коштів на цих рахунках і про спроби проведення фіноперацій фізичними та юридичними особами, зазначеними в списку санкцій", - заявили в НБУ.
Нагадаємо, 30 березня президент України Петро Порошенко підписав документи, які надають чинності санкціям проти осіб зі "списку Савченко".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?