У ГПУ прокоментували бійку зі спецназом НАБУ: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У ГПУ прокоментували бійку зі спецназом НАБУ: опубліковано відео

У ГПУ прокоментували бійку зі спецназом НАБУ: опубліковано відео
Джерело:  newsone.ua

Зіткнення між співробітниками Генеральної прокуратури і Національного антикорупційного бюро України, яке пройшло в центрі Києва, виникло в результаті нападу "групи фізичної підтримки" НАБУ.


Про це заявив керівник департаменту ГПУ з особливо важливих справ у сфері економіки Володимир Гуцуляк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  News One.


"Це були (люди), які були з працівниками НАБУ. Швидше за все, це їх група фізичного захисту, вони не представлялися. Мене в присутності моїх підлеглих поставили на коліна, обличчям до землі, і почали блокувати рух автотранспорту, щоб вивести невстановлених людей, які проводили заходи", - заявив Гуцуляк.


Він зазначив, що три працівники прокуратури отримали тілесні ушкодження після того, як затримали невідомих, які стежили за співробітниками ГПУ. Співробітники НАБУ намагалися звільнити затриманих.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилася карикатура на відносини між НАБУ і ГПУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?