У ГПУ прояснили ситуацію у справі про хабар Яценюку
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГПУ прояснили ситуацію у справі про хабар Яценюку

У ГПУ прояснили ситуацію у справі про хабар Яценюку
Джерело:  Нова газета

У Генеральній прокуратурі України не знайшли складу злочину у справі прем'єр-міністра України  Арсенія Яценюка, якого звинуватили в отриманні неправомірної вигоди в розмірі $3 млн.


Про це заявив прокурор Владислав Куценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Нову газету.


У процесі розслідування справи викликали на допит нардепа Сергія Капліна. який заявив про хабарництво, і члена парламентського комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Дмитра Добродомова, який подав запит в Генпрокуратуру.


Жоден зі свідків не прийшов на допит і не представив пояснення відмови брати участь в слідчих діях.


У Генпрокуратурі зазначили, що кримінальне провадження порушили тільки через вимоги суду, і прокурори не бачили в справі складу злочину.


Як пояснив Владислав Куценко, слідство "фактове", і Арсенію Яценюку не пред'являли звинувачень.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Арсенія Яценюка звинувачували в одержанні неправомірної вигоди в якості винагороди за призначення Володимира Іщука на посаду керівника "Концерну РРТ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?