У ГПУ розповіли, коли постануть перед судом Курченко та Клименко
Категорія
Політика
Дата публікації

У ГПУ розповіли, коли постануть перед судом Курченко та Клименко

У ГПУ розповіли, коли постануть перед судом Курченко та Клименко
Джерело:  Еспресо

Генпрокуратура завершить розслідування у справах олігарха, соратника екс-президента Віктора Януковича Сергія Курченка та екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка в найближчі тижні.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко під час антикорупційного круглого столу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

За словами Луценка, наступного місяця також буде завершене розслідування щодо колишнього першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.

Читайте також: Генпрокурор: США готові повернути Україні більшу частину конфіскованих грошей Лазаренка

"Розслідування щодо Арбузова буде завершено в наступному місяці. Я маю на увазі: розслідування буде закінчено, і ми звернемося до Печерського суду. Щодо Курченка і Клименка розслідування будуть закінчені в найближчі тижні, і ми також звернемося до Печерського суду", - повідомив генпрокурор.

Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральна прокуратура України просить суд дозволити почати заочне розслідування щодо екс-прем’єра Миколи Азарова і колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?