У ГПУ відповіли на скандальну новину про соратника Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГПУ відповіли на скандальну новину про соратника Януковича

У ГПУ відповіли на скандальну новину про соратника Януковича
Джерело:  online.ua

Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко повідомив, що рішення суду, яке зобов'язує закрити  кримінальне провадження стосовно колишнього народного депутата від Партії регіонів, бізнесмена Юрія Іванющенка, було оскаржене.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Я запевняю вас, справа по Іванющенку не закрита. Дійсно, було рішення суду, яке зобов'язувало прокуратуру закрити цю справу, але ми її не закрили, ми її оскаржили в судовому порядку. Якщо увійти в ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань, - Ред. ), то буде вказано, що справа по Іванющенку відкрита", - сказав Куценко.
Нагадаємо,  народний депутат України Сергій Лещенко (фракція "Блок Петра Порошенка") щодо ситуації навколо Іванющенка написав у Фейсбуці: "В п'ятницю вранці "суддя за викликом" Чаус (суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус - Ред.) прийняв рішення... він скасував розшук Юрія Іванющенка. Також він скасував санкцію на доставку його під вартою для обрання запобіжного заходу".
Депутат стверджує, що місяць тому було чергове клопотання адвокатів Іванющенка в Печерський суд про поновлення слідства, зняття з розшуку та скасування постанови про затримання. Після цього адвокати заявили відвід всьому складу Печерського суду, і Апеляційний суд визначив, що справа буде слухатися в Дніпровському суді Києва.
"На наступний день після перенесення до Дніпровського суду, ця справа зовсім "випадково" потрапила одіозному судді Чаусу, який призначив розгляд скарги на той же день. Як виявилося - не дарма. Чаус скасував розшук Іванющенка", - продовжив Лещенко.
Він прогнозує, що після набрання рішенням законної сили Іванющенко "зможе нарешті виїхати з московського ув'язнення до своєї сім'ї в Монако".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?