У ГПУ відреагували на новини про підозру Богдану
Категорія
Політика
Дата публікації

У ГПУ відреагували на новини про підозру Богдану

У ГПУ відреагували на новини про підозру Богдану
Джерело:  24 канал

Генпрокуратура України не підтвердила оприлюднену інформацію про розробку підозри для голови Офісу президента Андрія Богдана. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Згідно із заявою відомства, у них немає відповідних даних.

"Крім того, як ми зазначали раніше, ми не анонсуємо підозри та вчинення процесуальних чи слідчих дій у кримінальних провадженнях. Також ми проти використання органів прокуратури, як можливого інструменту в політичній боротьбі чи для інформаційних провокацій", - відповіла прокуратури.

Також нічого невідомо про підготовку підозри стосовно Богдана в Офісі президента.

Новини відповідної тематики з'явилися в українських медіа у четвер, 24 жовтня. Нібито очільника ОПУ підозрюють у серйозних правопорушеннях під час його служби в уряді втікача Миколи Азарова.

Як повідомляв ONLINE.UA, непідтверджені на офіційному рівні дані вказують, що у розслідуванні фігурують наміри режиму Віктора Януковича притягнути до кримінальної відповідальності політикині Юлії Тимошенко за незаконне стягнення державних коштів. Андрій Богдан у цьому процесі готував фахові юридичні документи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?