У Греції пролунав вибух у відділенні банку, обійшлось без жертв: з'явились фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Греції пролунав вибух у відділенні банку, обійшлось без жертв: з'явились фото

У Греції пролунав вибух у відділенні банку, обійшлось без жертв: з'явились фото
Джерело:  online.ua

У центрі Афін у відділенні одного з найбільших банків країни Eurobank пролунав вибух: внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Tovima.gr.

Читайте також: У Греції розбився військовий вертоліт: загинуло четверо офіцерів

Вибух стався близько 22:38 за місцевим часом (23:38 за Києвом) на вулиці Сантароза 7 поблизу університету: він спричинив незначні пошкодження будівлі банку, також у сусідніх будівлях від вибухової хвилі повилітали шибки.

Згодом стало відомо, що приблизно за 30 хвилин до інциденту в редакцію видання zougla.gr надійшов анонімний дзвінок: невідомий повідомив, що перед входом у будівлю банку залишено вибухівку. Також він сказав, що вибух станеться через півгодини і що це не жарт.

Бомба у сумці, яка булу залишено біля будівлі, підірвалась майже у той час, про який повідомив анонім.

Повідомляється, що поліція розшукують двох невідомих, які начебто залишили сумку із вибухівкою та одразу втекли у будівлю університету. Поліцейські переглядають відео з камер спостереження, що розташовано у центрі міста.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 квітня у колумбійському місті Буга стався вибух гранати в приміщенні нічного клубу, внаслідок чого було поранено десятки людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?