У Гройсмана дали обіцянку щодо Євробачення
Категорія
Україна
Дата публікації

У Гройсмана дали обіцянку щодо Євробачення

У Гройсмана дали обіцянку щодо Євробачення

Представник уряду Володимира Гройсмана, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що пісенний конкурс Євробачення-2017 пройде в Україні, а питання про передачу його проведення будь-якій країні навіть не обговорюється.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Урядовий портал.
"Україна буде проводити Євробачення-2017 на своїй території. І зробить це на високому рівні, незважаючи на важкий фінансовий стан. Інші варіанти навіть не обговорюються", - сказав він.
За словами віце-прем'єр-міністра, в уряді обговорюватимуться питання джерел фінансування конкурсу, буде обиратися місто, яке найкраще зможе прийняти Євробачення-2017.
"Але ніяких питань про передачу проведення конкурсу іншій країні і бути не може! Євробачення-2017 пройде в Україні!", - зазначив Розенко.
Нагадаємо, раніше глава Мінфину Олександр Данилюк заявляв про можливість відмови України від проведення пісенного конкурсу Євробачення через занадто високу вартість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?