У Гройсмана похвалилися підсумком переговорів по Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

У Гройсмана похвалилися підсумком переговорів по Кабміну

У Гройсмана похвалилися підсумком переговорів по Кабміну
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман і президент Петро Порошенко досягли прогресу на переговорах з кадровим  складом майбутнього Кабінету міністрів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог прес-секретара Гройсмана Дмитра Столярчука в Twitter.


"Сьогоднішній результат по переговорах про формування Кабміну: практично всі позиції узгоджені. Гройсману вдалося відстояти реформаторське ядро ​​в новому уряді", - написав Столярчук.


Нагадаємо, увечері в понеділок Володимир Гройсман озвучив ряд кадрових умов, при яких він згоден очолити Кабмін. Зокрема, спікер наполягає на тому, щоб в уряді не було замглави АП Віталія Ковальчука, якого Порошенко хоче бачити на посаді першого віце-прем'єра.


Крім того, Гройсман хотів би працювати в Кабміні з нинішнім заступником глави МЕРТ Максимом Нефьодовим, а також вінничанами Володимиром Кістіоном і Андрієм Ревою.


Також повідомлялося, що в мережі  посміялися над спікером Верховної Ради Володимиром Гройсманом, який не може вирішити, чи бути йому прем'єр-міністром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?